cadeaukaart

Geef een beleving cadeau

Op zoek naar een cadeau voor iemand die geen genoeg krijgt van theater of voor iemand die juist de magie van theater nog moet ontdekken? Geef dan de Hofplein cadeaukaart en iemand kan zelf kaarten reserveren voor een voorstelling van Hofplein op een datum naar keuze.

 

Hoe werkt het?

Vul je gegevens in en schaf direct de cadeaukaart aan. Het bedrag bepaal je zelf. Na betaling wordt de kaart naar je gemaild. Deze kun je uitprinten en geven of digitaal doorsturen.

 

De ontvanger van de cadeaukaart kan via de agenda op deze website een voorstelling en datum kiezen om te bezoeken. De cadeaukaart code wordt bij het afrekenen van de gereserveerde voorstellingskaartjes ingevuld waarna het tegoed wordt verrekend. Een eventueel resterend bedrag kan via iDeal worden bijbetaald, een eventueel resterend tegoed blijft op de voucher staan en kan bij een volgende reservering worden gebruikt. De cadeaukaart is inzetbaar bij voorstellingen die spelen in het Hofpleintheater of op de Theaterschool en is niet inwisselbaar tegen contant geld.